Latvijas Zemnieku federācija sadarbībā ar t/c Līgo Bazārs atklāj kopprojektu „Latvijas Lauku labumu ĀRA tirgus”

   Latvijas Zemnieku federācija ( LZF) un t/c Līgo Bazārs aicina jūrmalniekus un Jūrmalas viesus 15. aprīlī plkst. 11:00 uz kopprojekta – „Latvijas Lauku labumu ĀRA tirgus” – atklāšanas pasākumu.

Ligo_Bazars_ara_tirgus_A0

Mums ir svarīgi produkti, ko ikdienā lietojam uzturā. Liela nozīme ir tam, kur tie ir auguši, kas par tiem ir rūpējies un lolojis tos.

Zemnieku tirdziņā būs iespēja ne tikai iegādāties svaigus un veselīgus produktus, bet arī iepazīties ar zemniekiem, kuri arī turpmāk katru ceturtdienu, piektdienu un sestdienu tirgosies t/c Līgo Bazāra pagalmā plkst. 9:00 – 18:00. LZF veidotajā lauku sētā gan lielus, gan mazus pilsētniekus priecēs truši un kazlēni, būs iespēja izjāt ar poniju. Pasākumu vadīs, un vēl aizraujošāku darīs labu garšu cienītājs Arvis Zēmanis. Būs radošās darbnīcas un atrakcijas bērniem, kā arī garšīgi konkursi vecākiem.

Zemnieku tirdziņā varēs ne vien iegādāties, bet arī nogaršot piedāvāto produkciju, tieši no Latvijas zemniekiem un mājražotājiem – pavasara dzinumus, puķu un garšaugu stādus, žāvētas un kūpinātas zivis – reņģes, salakas, lašus, nēģus, karpas un skumbrijas ar sieru, papriku un ķiplokiem, kūpinātas vistas un cūkgaļas izstrādājumus, dažādus sierus- gan saldos ar rozīnēm un augļiem, gan sāļos ar sēkliņām, tomātiem, un ķiplokiem, mājas gatavotu sviestu un biezpienu, kā arī dārzeņus, augļus, sulas un vietējo biškopju medu. Savukārt amatnieki priecēs ar saviem darinājumiem – rokdarbiem, svecēm, lina izstrādājumiem, keramiku un koka izstrādājumiem.

Plkst. 13:00 aicinām visus bērnus uz t/c Līgo Bazārs rīkotā zīmējumu konkursa „Manas Lieldienas” apbalvošanu.

 

„Līgo Bazārs” mārketings – Mareta Lāce
mareta@ligobazars.lv t. 29442200

Latvijas Zemnieku federācija – Aiga Kuzma
info@lzf.lv t. 26536985

T/C “Līgo Bazārs” tika izveidots 2002. gadā, kā pirmais tirdzniecības centrs Kauguros. Viegli pārskatāms, un vienotā stilā noformēts tirdzniecības centrs, kura pamatvirziens ir pašmāju ražotāju un zemnieku saimniecību produkcijas tirdzniecība.
Mērķtiecīgi izraudzīti nomnieki: Gaļa un gaļas izstrādājumi – “Jānis Sauka” un “Lauku Bauda”, kafejnīca, konditoreja, kulinārija un suši – “Brown Sugar”; Bērnu pārtika, bakaleja un citi labumi – “Līgo bodīte”; Piens un piena produkti; Svaigas zivis un zivju izstrādājumi; Garšvielas, ziedi, šūšanas darbnīca un viss sadzīvei un ikdienai nepieciešamais!

 Biedrība „Latvijas Zemnieku federācija (LZF)” ir izveidota 1990. gadā un šobrīd apvieno dažādu nozaru lauksaimniekus visos Latvijas reģionos. LZF iestājas par apdzīvotiem un ekonomiski aktīviem Latvijas laukiem, par taisnīgām un vienlīdzīgām attīstības iespējām visiem Latvijas lauksaimniekiem, īpaši vēršot uzmanību uz atbalstu mazo un vidējo saimniecību – ģimeņu saimniecību, attīstību un to nozīmīgo lomu ilgtspējīgā Latvijas lauku sociālekonomiskā attīstībā.