Sākusies pieteikšanās jauniešu izaugsmes forumam “Solis 2018”!

Jau septīto gadu  biedrība “Latvijas Jauno zemnieku klubs rīko jauniešu izaugsmes forumu, motivētiem jauniešiem, “Solis 2018”.

Jaunieši ir nākotne! To dzirdam skandinām dažādās dzīves jomās. Jaunieši ir arī spēks un kopība, ko ir jāuztur un jāstiprina. Tieši to Jauno zemnieku klubs vēlās panākt rīkojot forumu, lai tas būtu kā platforma jauniem profesionāļiem kur satikties, tīkloties, apmainīties ar idejām un iegūt jaunus paziņas.

Jauniešu izaugsmes forums “Solis”  ir trīs dienu pasākums jauniešiem, kuri vēlās iegūt jaunus kontaktus, zināšanas un priekšstatus par saimniekošanu laukos un iepazīties ar citu laukos saimniekojošu cilvēku pieredzi.

Programma

Būt radošam, atvērtam un pozitīvam, ņemt pretī visu ko dod, un neatteikt izaicinājumiem – tas ir īstens soļotājs! Šogad, “Solis” savus dalībniekus pārsteigs ar informatīvām un izglītojošām lekcijām, grupu darbu, praktisko darbnīcu un viesošanos Aulejas pagasta zemnieku saimniecībā.

Šogad soļotāju mājvieta būs mājīgā un viesmīlīgā Latgale. Tiem, kas forumu vēlēsies apmeklēt no attālākām Latvijas vietām būtiski ir norādīt, ka foruma ietvaros būs organizēts autobuss no Jelgavas

Mēs meklējam jauniešus, kuri tic saimniekošanas iespējām laukos, nebaidās uzņemties atbildību, būt radoši un inovatīvi.  Pieteikšanās forumam sākas 8.oktobrī un ilgs līdz 15.oktobrim. Reģistrācijas formu meklēt FB lapā @solis2018 vai Jauno zemnieku kluba mājaslapā www.jzk.lv . Mēs vērtēsim jauniešu motivāciju piedalīties forumā, tādēļ būs jāpārliecina mūs, ka tieši Tu esi tas, ko mēs meklējam.  Nebaidies uzdrīkstēties un piesakies!  Forums norisinās no 26.-28.oktobrim Krāslavas novada Aulejas pagasta Šķipos, viesu namā ”Lejasmalas”. Ieeja pret ziedojumu 20 EUR.

Foruma tapšanu atbalstu: LPKS “Latraps”, BASF Agro Latvija, SIA “Konekesko”, Timac Agro Latvia, LPKS “Vaks”, SIA “Merkurij Agro”, SIA “Latvijas lauku konsultāciju un izglītības centrs”, AAS “BTA Baltic Insurance Company”, zemnieku saimniecība “Lejasciņi”, zemnieku saimniecība ”Buki”, zemnieku saimniecība “Jaunkalējiņi”, zemnieku saimniecība ”Iesalnieki – 1”, SIA “Valtek”, AS SEB banka, Latvijas Agronomu biedrība, SIA Cannelle Bakery, AS “Dobeles Dzirnavnieks”, SIA “Jelgavas Tipogrāfija” Red Bull Latvia,

Informāciju sagatavoja:  Liene Ekša, “Latvijas Jauno Zemnieku kluba” izpilddirektore
Mob. +37126619432, e-pasts: jzk@jzk.lv, www.jzk.lv

Solis afiša 2018-11