Atvērto durvju dienas Bulduru dārzkopības vidusskolā

Bulduru Dārzkopības vidusskolā ATVĒRTO DURVJU DIENA šogad 2 dienas – piektdien 26. aprīlī un sestdien 27. aprīlī ar plašu un piesātinātu programmu.
Viesmīlības un ēdināšanas profesiju smalkumus mums demonstrēs Latvijas izcilākie šefpravāri Raimonds Zommers un Lauris Aleksejevs.
Dārzkopības profesiju noslēpumus palīdzēs atklāt Latvijas Dārzkopības institūts, Latvijas lielākie stādaudzētāji un dārza tehnikas uzņēmumi.
Pilsētvides un dizaina profesijas prezentēs Latvijas kokkopju biedrība un BDV Pilsētvides un dizaina katedras pedagogi un audzēkņi. Kāpsim kokos ar profesionālu aprīkojumu un veidosim vides dizaina priekšmetus.
Daudzas citas iespējas, ko sniedz mācības Bulduru Dārzkopības vidusskolā, varēsit iepazīt, apmeklējot skolas Dizaina fabrikas meistardarbnīcas.
MEISTARKLASES, LEKCIJAS, PARAUGDEMONSTRĒJUMI – ieskaties programmā (zemāk) un apmeklē tieši sev interesējošās lietas.
Piektdien 26. aprīlī aicinām sklotājus ar savām klasēm pieteikties izzinošai un priecīgai dienas pavadīšanai Bulduru ziedošajos dārzos un siltumnīcā. Notiks dārza tehnikas paraugdemonstrējumi, ar dažādiem dārza tehnikas agregātiem vienu reizi gadā ir ļauts izbraukt visiem apmeklētājiem! Būs arī orientēšanās spēles, vides spēles, podošana, stādīšana, dažādas meistarklases un skaistas izlozes.
Sestdien 27. aprīlī aicinām ģimenes apmeklēt Atvērto durvju dienu pasākumus.
Aicinām skolas aizpildīt pieteikumu, lai mēs varētu prognozēt dalībnieku skaitu (pagājušajā gadā tas bija negaidīti liels) un mūsu dienu neaizēnotu rindās stāvēšana uz aktivitātēm.
Skatiet detalizētu programmu: http://bulduri.lv/2019/04/03/atverto-durvju-dienas-26-un-27-aprili/