Apmācības jaunajiem lauku entuziastiem “Līderis laukos”

Biedrība “Latvijas Jauno zemnieku klubs” sadarbībā ar SIA “Gaižēni” rīko apmācību ciklu jaunajiem lauku entuziastiem.

Pirmās apmācības norisināsies no 13. līdz 14.martam,  viesu namā “Turbas”, Turkalnē, Tīnūžu pagastā, Ikšķiles novadā. Pirmo apmācību tēma būs ‘”Līderis laukos”, kura ietvaros jaunajiem lauku entuziastiem būs iespēja uzklausīt gan profesionāļus par līdera lomu uzņēmumā, komandas vadīšanu, pārliecinošām prezentēšanas prasmēm un stresa vadību. Programmā ietverti arī praktizējošu lauksaimnieku pieredzes stāsti, gan par  saimniekošanas uzsākšanu no nulles, gan par stereotipu laušanu par sievietēm lauksaimniecībā, gan par pieredzi pārvācoties no Dānijas uz Latviju un attīstot savu biznesu. Lai apmācību dalībniekiem būtu ciešāka sasaiste ar lekcijās dzirdēto, viņi tiks aicināti iesaistīties diskusijā “Laukiem vajag jauniešus” un praktiski uzlabot savas uzstāšanās prasmes pielietojot improvizācijā izmantotās tehnikas.

Apmācībām var pieteikties ikviens interesents, kurš ir ieinteresēts attīstīt sevī līderi un pilnveidot savas prasmes,  kā arī vēlas attīstīt lauku reģionus un būt daļa no darbīgas Latvijas lauku jaunatnes. Apmācības ir bez maksas, tiek nodrošināta nakšņošana viesu namā un visas ēdienreizes. Pieteikšanās līdz 28.februārim aizpildot anketu https://forms.gle/BC67Q8ACexA2nSxe9 Vietu skaits ir ierobežots.

Programma

“Latvijas Jauno zemnieku klubs” ir nevalstiska organizācija, kurā apvienojušies jaunie lauksaimnieki, lauku jaunatne un citi interesenti, kuriem rūp Latvijas lauku reģionu attīstība.

SIA “Gaižēni” ir 1995.gadā dibināts uzņēmums, kurš nodarbojas ar cūkkopību un augkopību.    #LaukiemVajagJauniešus     

 Saziņai: Sandra Eimane, 26327041 sandra.eimane@jzk.lv

Informāciju sagatavoja,

Liene Ekša, izpilddirektore,

biedrība “Latvijas Jauno zemnieku klubs”

Krišjāņa Barona iela 40, Jelgava,

jzk@jzk.lv    26619432