Nodarbinātības valsts aģentūra rīko tiešsaistes darba dienu darbaspēka piesaistei lauksaimniecības, mežsaimniecības un zivsaimniecības nozarēm.

Lai veicinātu darbaspēka piesaisti lauksaimniecības, mežsaimniecības un zivsaimniecības nozarēm, kur šobrīd ir liels vakanču piedāvājums, kā arī, lai palīdzētu darba ņēmējiem, kuri ir zaudējuši darbu, pēc iespējas ātrāk to atrast, šī gada 18. jūnijā Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) savā sociālās vietnes Facebook kontā rīko tiešsaistes darba dienu. Pasākuma dienā nodarbinātības iespējas darba meklētājiem piedāvās lauksaimniecības, mežsaimniecības un zivsaimniecības nozares darba devēji, pasākuma sākums – plkst.18.00.

Tiešsaistes darba dienās nozaru asociāciju pārstāvji stāstīs par aktuālo situāciju nozarēs, savukārt darba devēji informēs darba meklētājus par vakancēm, iepazīstinās ar saviem uzņēmumiem, darba apstākļiem, specifiku un nosacījumiem. Pasākumu norises laikā darba meklētāji savus jautājumus varēs uzdot sociālās vietnes Facebook NVA konta komentāru sadaļā.

Aicinām ikvienu darba meklētāju, kuram interesē darbs Lauksaimniecības, mežsaimniecības un zivsaimniecības nozarē, apmeklēt sociālās vietnes Facebook kontu “Nodarbinātības valsts aģentūra” 18.jūnijā no plkst. 18.00.

DARBA DEVĒJIEM

👉Tiešsaistes darba diena Lauksaimniecības, mežsaimniecības un zivsaimniecības nozarē ir Jūsu iespēja popularizēt savu uzņēmumu un darba piedāvājumus.

💻 Aicinām Jūs 15. jūnijā plkst. 10:00 piedalīties tiešsaistes darba dienas ierakstā Zoom platformā,  prezentēt savu uzņēmumu un aktuālos darba piedāvājumus.

⏱ Tiešsaistes darba dienas ieraksta laikā Zoom platformā katram uzņēmumam tiks dotas 5 minūtes, lai pastāstītu par sevi, aktuālajām darba vietām un aicinātu darba meklētājus pieteikties darbam Jūsu uzņēmumā. Pieslēgšanās saite, norādes un darba kārtība tiks nosūtīta dienu pirms konferences – 12. jūnijā.

💻 Skatītājiem būs iespēja pieslēgties tiešsaistes darba dienai 18. jūnijā plkst. 18:00 Nodarbinātības valsts aģentūras Facebook mājas lapā, kad notiks tiešsaistes darba dienas translācija, lai uzzinātu par darba iespējām Jūsu uzņēmumā un uzdotu sev interesējošus jautājumus par darba apstākļiem. Katra uzņēmuma pārstāvis varēs sniegt atbildes uz skatītāju jautājumiem, izmantojot savu Facebook kontu.

🎥 15.jūnija tiešsaistes darba dienas ierakstā piedalīsies:

Nodarbinātības valsts aģentūra, Lauksaimniecības, mežsaimniecības un zivsaimniecības nozares pārstāvji un darba devēji

Ja esat ieinteresēts dalībai tiešsaistes darba dienā vai ir radušies jautājumi, lūdzu sazinieties ar Evu Lapsiņu – Eva.Lapsina@nva.gov.lv, tel. – 25685288.

 Informācijas avots :NVA