Lauku atbalsta dienests: 5.februārī notiks papildu vebinārs lauksaimniekiem par aktualitātēm

2021. gada 5.februārī plkst. 12.00 – 14.00 Lauku atbalsta dienests organizē atkārtotu vebināru lauksaimniekiem par aktuālajiem jautājumiem. Vebinārs notiks tiešsaistē platformā “Zoom”. Dienests plāno vebināru translēt sociālajos tīklos, lai aktuālo informāciju varētu klausīties arī tie lauksaimnieki, kuri nepagūs reģistrēties.

Dienests ir gandarīts par lielo interesi, tāpēc organizē atkārtotu vebināru, lai visiem interesentiem pastāstītu par aktuālo. Pirmais vebinārs notiks 2021. gada 3.februārī, bet, ņemot vērā lielo lauksaimnieku interesi, reģistrācija vebināram 3.februārī ir noslēgusies.

Vebināri tiek organizēti kā saruna starp lauksaimniekiem un dienestu, tāpēc dalībnieku skaits katrā no tiem ir ierobežots.

Vebināra laikā dienesta vadība pastāstīs par paveikto 2020.gadā un izmaksāto atbalstu COVID-19 izraisīto grūtību pārvarēšanai, pieteikšanos platību maksājumiem 2021.gadā un dienesta sniegto atbalstu klientiem, aizpildot platību maksājumu iesniegumus, par investīciju pasākumu aktualitātēm, kā arī sniegs atbildes uz lauksaimnieku uzdotajiem jautājumiem.

Reģistrācija vebināram 5.februārī: https://forms.gle/h1mjgbXjEjvwv1rY9

Reģistrētajiem dalībniekiem pirms vebināra sākuma tiks nosūtīta “Zoom” pieslēgšanās saite. Platformai “Zoom” var pieslēgties, izmantojot datoru, planšeti vai telefonu.

Vebināra darba valoda: latviešu.

Dalība vebinārā ir bezmaksas.