Aicinām uz lauku pārvaldības sistēmas “Mans lauks” atklāšanas semināru

Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs (LLKC) kopā ar partneriem (LZF ir viens no projekta partneriem) ir izstrādājis ērtu un ikvienam saimniekam viegli pieejamu viedo lauku saimniecības pārvaldības sistēmu – manslauks.lv. Ikviens interesents aicināts pieteikties sistēmas oficiālajam atklāšanas semināram, kas norisināsies 28. jūnijā, tiešsaistē.

Ņemot vērā nepieciešamību vienā rīkā iekļaut lērumu funkciju, kas tiešā veidā atvieglotu nevis apgrūtinātu saimnieka darbu, “Mans lauks” veidots, aktīvi iesaistot vairākas lauksaimnieku organizācijas un zemnieku saimniecības, tādējādi nodrošinot daudzfunkcionālu palīgsistēmu, kuras centrā ir zemnieks un ilgtspējīga saimniecības pārvaldīšana.

Lai arī kopumā tīmekļa vietne manslauks ir pieejama, jāņem vērā, ka tā vēl atrodas izstrādes un kļūdu novēršanas stadijā. Viena no sadaļām, kur vēl tiks ieguldīts vislielākais darbs, ir lopkopības sadaļa.

Seminārā būs iespēja uzzināt, kā “Mans lauks” vienkāršo saimniecības pārvaldību un pārvar birokrātiskus šķēršļus, lai varētu koncentrēties uz to, kas patīk – lauksaimniecību!

Atzīmējiet savos kalendāros 28. jūniju no plkst. 10:00 līdz 12:00 un reģistrējieties tūlīt, aizpildot pieteikuma anketu: https://ej.uz/h1jy

Seminārs notiks “Zoom” tiešsaistes platformā, ļaujot tajā piedalīties, atrodoties mājās vai saimniecībā. Tiešraide tiks translēta arī LLKC Facebook lapā.

Pasākums tiek rīkots projekta Nr.18-00-A01612-000018 “Lauku saimniecību pārvaldības elektroniskās sistēmas izveide” ietvaros ar Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai, Zemkopības ministrijas un Lauku atbalsta dienesta atbalstu. Pasākumā informēsim par projekta rezultātiem.