Profesionālā DĀRZKOPĪBA Nr.20

Iznācis ”Profesionālās Dārzkopības” 20. izdevums! Visi kopā – zinātnieki, uzņēmēji, sabiedrisko un valsts institūciju pārstāvji veido šo žurnālu, kuram ir sava vieta dārzkopības izdevumu vidū.

Šajā žurnālā lasiet par jaunajām ābeļu un krūmcidoniju šķirnēm, mehanizēto vainagu veidošanu, aprikožu sukādēm, jaunumiem aveņu un kazeņu selekcijā, kooperāciju un pieredzi, par sīpoliem – mēslošanu un sēju, par sākumu stādījumu ierīkošanai, aktuālo un aktualitātēm augu aizsardzībā, kā arī nozares ziņas.
Šo Profesionālā Dārzkopja izdevumu piedāvājam skatīt un lasīt arī versijā, kurā lapas pāršķiramas gluži kā ikdienišķā žurnālā.

Šobrīd žurnāls lasāms pdf formātā, kā arī šķirstāms: https://fruittechcentre.eu/lv/article/2024-06-10/profesionala-darzkopiba-nr-20 .

Šis un nākamie žurnāli būs atrodami šeit “Profesionālā dārzkopība no 2023”: https://fruittechcentre.eu/lv/profesionala_darzkopiba

Visi iepriekšējie žurnāla numuri skatāmi un lasāmi mājas lapas nodaļā “Profesionālā dārzkopība līdz 2022”: https://fruittechcentre.eu/lv/profesionala-darzkopiba