Latvijas Zemnieku federācija piedalīsies pasākumā “Tiekamies Ziedoņdārzā”

Sestdien, 2018. gada 9. jūnijā no plkst. 12.00 līdz plkst. 16.00 Rīgā, Ziedoņdārzā notiks pasākums “Tiekamies Ziedoņdārzā”.

Tā būs unikāla iespēja satikt klātienē daudzas organizācijas un uzņēmumus. Pasākuma apmeklētāji varēs iesaistīties dažādās aktivitātēs – radošajās darbnīcās, sporta spēlēs, rotaļās, muzikālos un deju priekšnesumos un saņemt informāciju par vairākām nevalstiskajām organizācijām, mācību iestādēm un darba devējiem, lai nākotnē iesaistītos to darbībā, kļūtu par brīvprātīgajiem vai potenciālajiem darba ņēmējiem.

Darbosies Vakanču karuselis, kurā Nodarbinātības valsts aģentūras un citu dienestu pārstāvji informēs par pakalpojumiem un iespējām. Savukārt vairāki darba devēji un uzņēmumi iepazīstinās ar darba tirgus iespējām. Varēs apzināt arī izglītības iestāžu piedāvājumus.

Pasākumā būs pārstāvētas krievus, baltkrievus, ukraiņus, ebrejus, tatārus, uzbekus, arābus un citas tautības vienojošās organizācijas. Savukārt infodarbnīcās katra organizācija veidos izglītojošu pasākumu, akcentējot savu darbību starpkultūru integrācijas jomā. Atraktīvās un radošās darbnīcās apmeklētāji varēs izzināt dažādu tautu kultūru, tām atšķirīgo un vienojošo, apgūt jaunas saskarsmes prasmes un iemaņas sadarboties. Programmā: biedrības „Sadarbības platforma” hennas radošā darbnīca, biedrības „Goraļ” ivrita burtu un ornamentu darbnīca, biedrības “Es varu visu!” cigun un mandalu izkrāsošanas nodarbības, biedrības „Dabas Sporta Zāle” groove un power endurance deju nodarbības,  biedrības „Latvijas Zemnieku federācija” spēle „Atpazīsti laukus”, izstāde „Zemkopība Latvijā bija, ir un būs”, cienāšanās ar svaigiem Iecavas gurķiem, biedrības ”Kēfa” radošās darbnīcas bērniem un jauniešiem, biedrības „Transpersonālās izglītības institūts” meditācijas labirints, Latvijas Tatāru biedrības „Ideļ” tatāru ornamentu zīmēšanas darbnīca, biedrības „Baltkrievijas Informācijas centrs” fotogrāfiju noformēšanas meistarklase, biedrības „Latvijas Ukraiņu biedrību apvienība” oberegu darbnīca, Latvijas sieviešu invalīdu asociācijas „Aspazija” informācija par sociālajiem pakalpojumiem un citas organizāciju aktivitātes.

Apmeklētājiem būs iespējas saņemt bezmaksas konsultācijas par sociāliem un juridiskiem  jautājumiem  no biedrības „Patvērums „Drošā māja” Informācijas centra imigrantiem praktiķiem.

Uz pasākumu “Tiekamies Ziedoņdārzā!” aicināti projekta “Integrācijas ABC – 2017” dalībnieki un visi interesenti . Pasākums ir bezmaksas!

Pasākums tiek fotografēts! Fotogrāfijas un video tiks izmantoti pasākuma organizatoru publicitātes vajadzībām.

Projektu „Integrācijas ABC – 2017” Patvēruma, migrācijas un integrācijas fonda ietvaros īsteno biedrība „Sadarbības platforma”. Projektu līdzfinansē Eiropas Savienība. Granta līguma Nr. PMIF/8/2017/1/02.

 Tiekamies Ziedondarza_afisa_LV_2

Papildu informācijai:

Lauma Celma, T. 29822258

celma.lauma@gmail.com

http://www.sadarbibasplatforma.lv/

https://www.facebook.com/sadarbibasplatforma/

https://www.draugiem.lv/sadarbibasplatforma/

https://twitter.com/sadarbibasplatf

karogs      km