Lauksaimnieki un mežsaimnieki tiksies ikgadējā izstādē “Lauksaimniecības un meža tehnika. Lauku sēta 2019” Rāmavā

No 3. līdz 5. oktobrim Izstāžu kompleksā Rāmava notiks 28. starptautiskā izstāde “Lauksaimniecības un meža tehnika. Lauku sēta 2019”. Izstādi organizē SIA A.M.L. sadarbībā ar Latvijas Republikas Zemkopības ministriju un izstādes ģenerālsponsoru banku Citadele.

Izstādes atklāšana: 3.oktobrī plkst. 11:00, izstādi atklās Latvijas Republikas Zemkopības ministrs Kaspars Gerhards.

Ik rudeni lauksaimniecības, mežsaimniecības, vides veidošanas un labiekārtošanas jomas profesionāļi un interesenti tiekas Rāmavā, lai novērtētu tehnikas un tehnoloģiju jaunumus. Trīs dienas izstādē būs iespēja vienuviet satikt vairāk nekā 250 izstādes dalībnieku – nozares lietpratēju, kuri dalīsies zināšanās un pieredzē, iepazīstinās ar nozares jaunumiem un aktualitātēm, piemeklējot vispiemērotāko risinājumu uzņēmuma vai saimniecības vajadzībām.

Izstādē piedalīsies vairāk nekā 40 jauni dalībnieki, pārstāvot dažādas nozares. Katru gadu izstādē “Lauksaimniecības un meža tehnika. Lauku sēta” aizvien nozīmīgākas sadaļas ir mežsaimniecība, transports, industriālā un komunālā tehnika. Dalībnieki piedāvās gan meža tehniku un aprīkojumu (mežistrādei, kopšanai vai apauguma novākšanai), gan plašas apkopes un pielāgošanas iespējas konkrētām transporta un tehnikas vienību vajadzībām.

Izstādes ietvaros notiek plaša izglītojošā programma pieredzes apmaiņai, ietverot tēmas mežsaimniecībā un augu aizsardzības līdzekļu lietošanā (ceturtdienā), atbalsta un energoefektivitātes veicināšanas aktualitātes (piektdienā), ražības kāpināšanas iespējas lopkopībā (sestdienā), kā arī citas aktuālas tēmas.

Atbalsts izstādei “Lauksaimniecības un meža tehnika” bankai Citadele jau ir kļuvis par tradīciju. “Šis ir viens no soļiem, kā banka iedzīvina savu stratēģisko mērķi – vēl vairāk veicināt tautsaimniecības attīstību un palīdzēt uzņēmējdarbībai plaukt kā Latvijas, tā arī Baltijas mērogā”, saka Pēteris Plaudis, Citadeles pārstāvis. Arī šogad izstādē Citadele iepazīstinās apmeklētājus ar dažādām atbalsta iespējām, ko banka piedāvā lauksaimniecības uzņēmumiem, tostarp līzingu un kredītu tehnikas finansējumam un ražošanas attīstībai. Visi interesenti ir aicināti apmeklēt Citadeles stendu, nobaudīt gardu kafiju un uzzināt par savam uzņēmumam izdevīgākajiem piedāvājumiem.

Pasākuma laikā interesenti aicināti arī apskatīt ābolu un dārzeņu izstādi, just līdzi kokgāzēju un meža mašīnu operatoru sacensību dalībniekiem, kā arī iegādāties lauku labumus mājražotāju tirdziņā.

Plašāka informācijanotikumu, semināru un diskusiju plānā.

Uz tikšanos Rāmavā no 3. līdz 5. oktobrim.

Izstādes darba laiks Ce-Se 10-17.

Papildus informācija:

Inga Romanovska

Projektu vadītāja          

+ 371 67 600 409

izstade@aml-ramava.lv

www.aml-ramava.lv