Sadarbības seminārs “Iespējas un riski profesionāļu skatījumā, uzsākot un attīstot gaļas liellopu audzēšanu”

Biedrība “Latvijas Zemnieku federācija” un “Gaļas liellopu audzētāju biedrība” aicina interesentus uz sadarbības semināru “Iespējas un riski profesionāļu skatījumā, uzsākot un attīstot gaļas liellopu audzēšanu”, kas norisināsies š. g. 11.augustā  Z/S “Krikši”, Uidas, Kandavas pagasts, Kandavas novads, LV-3120. Semināra sākums plkst. 11.00. Semināra dalībnieku mērķauditorija – mazie un jaunpienācēji gaļas liellopu audzētāju nozarē.

Semināra sākuma daļā “Gaļas liellopu audzētāju biedrības” valdes priekšsēdētājs Raimonds Jakovickis iepazīstinās ar aktualitātēm gaļas liellopu audzēšanas nozarē, pēc tam veterinārārsts Āris Žentiņš stāstīs, cik liela nozīme ir ganāmpulka veselībai, lai saimniekošana būtu ienesīga.  Bet semināra noslēgumā saimniecības “Krikši” īpašniece Santra Celmiņa dalīsies pieredzē un stāstīs par zālāju kvalitāti, to uzturēšanu un kopšanu, kā arī par zālāju nozīmi gaļas liellopu audzēšanā. Pirms došanās mājup, būs iespēja apskatīt saimniecību “Krikši”.

SEMINĀRA PROGRAMMA

Dalībai bezmaksas seminārā iespējams pieteikties līdz š. g. 9.augustam, zvanot pa tālruni +371 26536985 vai rakstot uz e-pastu: info@lzf.lv . Vietu skaits ierobežots!

Informējam, ka semināra laikā tiks fotografēts, un šie materiāli var tikt izmantoti publicitātes nolūkos.