Konference “Likuma tapšanas līkloči Latvijā”

Lai palielinātu izpratni par biežām, neparedzamām un uzņēmējus būtiski ietekmējošām likumdošanas izmaiņām Latvijā, Latvijas Zemnieku federācija aicina lauksaimniekus un citus interesentus piedalīties konferencē „Likuma tapšanas līkloči Latvijā” ceturtdienā, 2016. gada 24. novembrī, Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrā (Rīgas iela 34) Ozolniekos.

Konferencē par likuma līkločiem valdībā, par likuma izpratni sabiedrībā, par valdības sociālo partneru lomu likuma izveidē un pieņemšanā un par Zemkopības ministrijas lauksaimniecības politikas veidošanas un normatīvo aktu izstrādes procesu uzstāsies ZM Lauku attīstības atbalsta departamenta pārstāve Biruta Ingiļāvučute, LR Ministru prezidenta parlamentārais sekretārs Armands Krauze, sociālantropologs Roberts Ķīlis un Latvijas Darba Devēju konfederācijas pārstāvis. Konferences laikā tiek sagaidītas auglīgas diskusijas starp dalībniekiem par likumdošanas līkloču samazināšanu un uzņēmējdarbības vides pilnveidošanu.

Lūdzam pieteikt dalību konferencē līdz 22.novembrim, rakstot uz e-pastu: info@lzf.lv vai zvanot t.26536985 (Aiga), t.29432338 (Agita)

konference